Všechny Novinky

Dotykový snímač vytištěný na 3D tiskárně DragonFly

#Novinky #nanodimension #casestory #3Dprinting #dragonfly

Dotykový snímač přesně vytištěný na 3D tiskárně

DragonFly Pro™ od společnosti Nano Dimension

 

Pozadí

Svět kolem nás se rychle mění a spousta těchto novinek vychází z IT a elektronického průmyslu. Tyto nové technologie vyžadují nové funkce a možnosti. IoT (Internet věcí) vede k tomu, že se do strojů a procesů přidávají senzory, které jsou klíčem k revoluci v podobě Průmyslu 4.0. S našimi zařízeními, nástroji, prostředím a vozidly komunikujeme novým způsobem, například pomocí dotyků, řeči nebo sledování očí.
 
Jak se mění formáty produktů a vyvíjejí se funkce, je třeba vyvíjet nové senzory, které by podporovaly tuto éru „všudypřítomné elektroniky“, v níž jsou zásadní monitorování a bezproblémové ovládání. Spínače, displeje, kamery, tlačítka, povrchy – od těch všech se očekává, že překonají svoje tradiční role a nabídnou lepší, rychlejší, praktičtější a bohatší uživatelský zážitek.
 
Přesná aditivní výroba elektroniky společnosti Nano Dimension znamená, že aditivní výroba nyní dokáže zajišťovat rychlá opakování rozvoje, kdy vlastní interní produkce zprostředkovává výjimečnou IP bezpečnost i možnost dosahovat funkcí produktu, jako jsou například tvarované elektromechanické díly s většími povrchy pro dotykové ovládání.

Dotykový snímačFunkční dotykový snímač desky tištěných spojů vytištěný na přesné 3D tiskárně DragonFly Pro od společnosti Nano Dimension

 

Přínosy

Systém DragonFly Pro umožňuje rychlou tvorbu prototypů funkčních elektrických dílů pro rychlejší vývoj konceptů. Vlastní firemní tiskárna vám dává možnost každoročně tisknout a testovat stovky návrhů, zkrátit dobu potřebnou k vytvoření prototypu z týdnů na pouhé dny a rychleji i cenově výhodněji proniknout na trh.
 
Table

 

Závěr

Systém aditivní výroby pro elektroniku DragonFly Pro od společnosti Nano Dimension umožňuje agilní vývoj hardwaru celé řady IoT návrhů, a to pomocí 3D tisku funkčních dotykových snímačů. 
 
Pro více informací nás prosím kontaktujte www.amtech.cz
 
Veletrh Productronica 2023

Veletrh Productronica 2023

18.10. 2023
#Novinky
Ukončení distributorské spolupráce s Mobile Industrial Robots

Ukončení distributorské spolupráce s Mobile Industrial Robots

02.08. 2023
#Novinky

Rychlý kontakt

Váš čas je vzácný, tak pojďme urychlit komunikaci.