Všechny Novinky

Automatizace logistiky s AGILOX

#Novinky

Plánujete nebo aktuálně řešíte možnosti modernizace interní logistiky? Máme pro Vás ideální řešení.

AGILOX vyvíjí a vyrábí inteligentní dopravní systémy. Inteligence roje již nepotřebuje hlavní řídící systém a tím je AGILOX revoluční na trhu. Systém AGILOX komunikuje a naviguje pomocí rojové inteligence. To znamená, že každý robot komunikuje s dalšími roboty přímo a každý ví, kde v provozu jsou ostatní roboti. Prostřednictvím HMI lze AGILOX přizpůsobit a konfigurovat na další úrovni. Po celém světě využívají služeb inteligentních vozidel AGILOX desítky firem. Chcete tuto konkurenční výhodu využít také? Zeptejte se nás, jak vyřešit vaši automatizaci logistiky.

Automatizace logistiky s AGILOX

AGILOX převeze paletu, KLT box nebo vozík. A to vše sám s minimální potřebou na manipulační prostor, rychle a efektivně. 

Rojová inteligence

Všechny jednotky mezi sebou trvale komunikují a vyměňují si informace o objednávkách a prostředí. Plánování dopravy je plně dynamické. Čekající objednávky se inteligentně přiřazují pro nejvhodnější vozidlo v závislosti na náklady na virtuální dopravu.

Přesná navigace

Pouze na základně obrysu místnosti dokáže AGILOX navigovat s přesností +/- 2 milimetry. Magnetické body v podlaze, nalepená vodítka nebo kalibrovaná zrcadla na zdi byly technologií minulosti. Laserový skener používá AGILOX v nejvyšším bodě zařízení a snímá prostředí o 360 stupních. A to funguje v těch nejnáročnějších prostředích, dokonce s minimálními nebo žádnými dostupnými orientačními body.

Efektivní hospodaření s energií

Energetický systém v AGILOX je výjimečný – spoléhá na technologii LiFePO4 s integrovaným konceptem nabíjení. Výhodou je, že se baterie dobře vyrovná s krátkými náboji a vysokými proudy. To znamená, že každou logistickou přestávku bez objednávky přepravy AGILOX automaticky používá k nabíjení, i když je to jen několik sekund. Pokud tyto sloty nejsou právě volné, není to problém: pro 4-5 hodin provozu se AGILOX nabije za méně než 15 minut.

Další informace o této technologii najdete na https://www.amtech-robotics.cz/logistika/agilox/

Veletrh Productronica 2023

Veletrh Productronica 2023

18.10. 2023
#Novinky
Ukončení distributorské spolupráce s Mobile Industrial Robots

Ukončení distributorské spolupráce s Mobile Industrial Robots

02.08. 2023
#Novinky

Rychlý kontakt

Váš čas je vzácný, tak pojďme urychlit komunikaci.