Všechny Novinky

Ukončení distributorské spolupráce s Mobile Industrial Robots

#Novinky
Vážení zákazníci a partneři,
V uplynulých dnech jsme se rozhodli po 5 letech ukončit distributorskou spolupráci s firmou MiR a jdeme dál svou vlastní cestou.
Důvod je jednoduchý. V Amtechu přinášíme a děláme řešení, které musí dávat smysl.
V případě MiR jsme značku do ČR přivedli, vytvořili zázemí v DEMO centru pro 10 robotů tak, abychom byli schopni maximálně simulovat podmínky ve výrobním provozu. Vyvinuli jsme také AMCOMBOX, zařízení, které dokázalo posunout možnosti integrace. Po celém světě jsme jich dodali více než 100ks.
Dále to byla největší technická podpora, předváděcí centrum, školící centrum a dobrý tým. Ocenění jako nejrychleji rostoucí distributor a status MiR Excelent Partner. V integracích jsme se stali jedním ze tří CSI (certifikovaný systémový integrátor) na světě a jediným v CEE regionu.

Kombinace nezlepšení reakcí na naše potřeby, respektive našich zákazníků, které nám neumožňovali růst rychlostí, na kterou jsme měli nastavenou strukturu podpory, DEMO prostory a stroje, dále také jmenovaní nových distributorů, jsou důvody proč dnes nevidíme pozitivní motivaci pokračovat jako distributor tak, aby nám to dávalo smysl, abychom mohli nadále mít přidanou hodnotu.

Naše znalosti v oblasti mobilních autonomních robotů, kde naše firma realizovala přes 100 instalací, budeme nadále uplatňovat na trhu.

Děkujeme MiR za spolupráci.
Veletrh Productronica 2023

Veletrh Productronica 2023

18.10. 2023
#Novinky
DAZ 2023

DAZ 2023

08.06. 2023
#Novinky

Rychlý kontakt

Váš čas je vzácný, tak pojďme urychlit komunikaci.